De praktijk – Huisartsenpraktijk van Egmond – Ermelo

Welkom bij Huisartsenpraktijk van Egmond

Coronavirus

Wij verzoeken u om niet naar de praktijk te komen als u geen afspraak heeft maar eerst telefonisch contact op te nemen met de assistente.


Welkom op deze website. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, zijn wij bereikbaar via Internet. U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, gezondheid, nieuws en nog veel meer.

De praktijk

Voor een bezoek aan onze praktijk bent u welkom in gezondheidscentrum ‘De Julianalaan’, gevestigd aan de Julianalaan 49 te Ermelo. De ingang is linksachter, bij fysiotherapie ‘Prins en Staal’. De praktijk bevindt zich op de eerste etage; u kunt met de trap omhoog of met de lift.

Naast de huisartsenpraktijken bevinden zich in het centrum andere disciplines zoals een apotheek, fysiotherapiepraktijk, ergotherapie en een diëtiste.

De praktijk ligt dichtbij het centrum van Ermelo en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er is voldoende gelegenheid om de auto en de fiets te parkeren.

Privacy

De kleinschaligheid van onze praktijk heeft zo zijn voordelen. Nadelen zijn er ook. Eén daarvan is de beperkte ruimte in de praktijk en daarmee ook de gehorigheid. Zaken die aan de balie worden besproken kunnen soms in de wachtkamer worden gehoord. We proberen er alles aan te doen om dit probleem zoveel mogelijk te beperken en hebben daarvoor een aantal maatregelen genomen. Houd daarom bij alles wat u aan de balie bespreekt rekening met het feit dat mensen soms kunnen meeluisteren. Geef aan wanneer u iets persoonlijks wilt bespreken. We proberen u dan in een afgesloten ruimte te woord te staan.