Patiëntenomgeving – Huisartsenpraktijk van Egmond – Ermelo

Welkom bij Huisartsenpraktijk van Egmond

Coronavirus

Wij verzoeken u om niet naar de praktijk te komen als u geen afspraak heeft maar eerst telefonisch contact op te nemen met de assistente.


Welkom op deze website. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, zijn wij bereikbaar via Internet. U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, gezondheid, nieuws en nog veel meer.

Patiëntenomgeving

Let op! U wordt automatisch doorgestuurd naar het patiëntenportaal, er opent een nieuw tabblad.

No show

Binnen onze praktijk komt het helaas voor dat een afspraak niet tijdig wordt afgezegd, of dat men niet verschijnt zonder afmelding. Wij ervaren dit als zeer vervelend, omdat wij op dat tijdstip iemand anders hadden kunnen helpen.

Om bovengenoemde reden hanteren wij een ‘No show’ tarief als schadevergoeding voor het niet nakomen van gemaakte afspraken bij de huisarts, praktijkondersteuner en doktersassistente.

Het tarief is afhankelijk van de gereserveerde tijd:

15 euro voor een enkel consult

25 euro voor een dubbel consult

Deze factuur is niet te declareren bij uw zorgverzekeraar.

Regel met gemak uw zorg online!

In de patiëntenomgeving kunt u 24 uur per dag snel, veilig en online contact met uw huisarts hebben. Met uw eigen account logt u veilig in en hoeft u niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren.

Hulp nodig? Bekijk de gebruikershandleiding en de instructievideo’s over het gebruik van Uw Zorg online via de app en de website van uw zorgverlener.

Herhaalrecepten aanvragen

Heeft u medicijnen nodig die u langdurig gebruikt en die eerder door uw huisarts zijn voorgeschreven? Dan kunt u online uw herhaalrecepten aanvragen.

Vragen stellen

Heeft u een medisch-inhoudelijke vraag waarop niet onmiddellijk een antwoord nodig is? Dan kunt u veilig een bericht naar uw zorgverlener sturen.

Afspraak inplannen

Wilt u een afspraak maken zonder wachttijd aan de telefoon, op een moment dat het u uitkomt? Dan kunt u hiervoor gemakkelijk gebruik maken van de webagenda.

Dossier bekijken

Wilt u inzicht in uw medische gegevens hebben? Dan kunt u online uw dossier bekijken.

Naar patiëntenomgeving

Registreren / inloggen