Waarvoor is het patiëntenportaal? – Huisartsenpraktijk van Egmond – Ermelo

Welkom bij Huisartsenpraktijk van Egmond

 


Welkom op deze website. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, zijn wij bereikbaar via Internet. U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, gezondheid, nieuws en nog veel meer.

Waarvoor is het patiëntenportaal?

Voor het aanvragen van herhaalrecepten, online een afspraak maken en voor niet urgente medische vragen kunt u gebruik maken van het patiëntenportaal (voor 16 jaar en ouder).

Op dit moment is het beperkt mogelijk om zelf digitaal een afspraak in te plannen bij huisarts van Egmond. Niet al zijn vrije plekken staan open. Dit heeft te maken met zijn volle agenda. Wij hebben sinds kort een AIOS (arts in opleiding tot specialist). Hij zal binnenkort zelfstandig spreekuren gaan draaien waardoor dr. Van Egmond weer meer ruimte krijgt en het makkelijker wordt om een afspraak in te plannen. Daarnaast hebben we dr. Rebel op de dinsdag en dr. Sollie op de woensdagochtend. U kunt evt. eerder terecht als u telefonisch contact met ons opneemt en uiteraard is er altijd plaats voor spoedgevallen!

Daarnaast biedt het patiëntenportaal de mogelijkheid om uw dossier in te zien. Je hebt de Medicamus app en de Uw Zorg online app. Dit is hetzelfde. Het kan niet via lsp/ medmij zoals de app aangeeft, hier zijn wij niet bij aangesloten. Helaas is het op dit moment nog niet mogelijk om uw dossier in te zien i.v.m. ons nieuwe huisartsensysteem. U kunt hiervoor contact opnemen met de de praktijk en een afspraak plannen met de huisarts om uw dossier in te zien.