Reisadvies aanvragen – Huisartsenpraktijk van Egmond – Ermelo

Welkom bij Huisartsenpraktijk van Egmond

 


Welkom op deze website. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, zijn wij bereikbaar via Internet. U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, gezondheid, nieuws en nog veel meer.

Reisadvies aanvragen

Reisadvies en reisprikken

Wij werken samen met Reisprik. Reisprik is een landelijk netwerk van gespecialiseerde huisartsenpraktijken voor reizigersadvisering en vaccinatie. Opgericht in 2009 bestaat het netwerk ondertussen uit meer dan 130 huisartsenpraktijken verspreid over heel Nederland. Van de bij Reisprik aangesloten praktijken mag u kwaliteit en service verwachten. Zo kunt u via internet direct uw afspraak maken, kunt u snel terecht en wordt u deskundig geadviseerd.

Reisprik werkt samen met het Tropencentrum AMC, heeft contracten met alle grote zorgverzekeraars en is als erkend vaccinatiecentrum aangesloten bij het LCR (landelijk coördinatiecentrum Reizigersadvisering). Kijk op onze landenpagina’s welke vaccinaties voor u van toepassing kunnen zijn en neem contact op voor een advies op maat. Als praktijk hebben we een abonnement bij het Landelijk Centrum Reizigersregistratie. Daarbij krijgen we alle nieuwe virusuitbraken meteen per mail door gemeld. U kunt er dan ook vanuit gaan dat u de laatste informatie krijgt.

Gaat u op reis en denkt u hiervoor vaccinaties nodig te hebben? Ga dan naar www.reisprik.nl en vul uw postcode in. U komt dan terecht bij onze praktijk en kunt een afspraak maken. U ontvangt advies inclusief uw vaccinaties. Denkt u eraan dit tijdig aan te vragen! Voor een goed advies en volledige vaccinatie dient u minimaal 6 weken voorafgaand aan uw reis contact met ons op te nemen.

De kosten worden niet gedekt door de basisverzekering, maar wel door sommige aanvullende pakketten. De kosten van het reisadvies bedragen tussen de €30,00 en  €70,00. Hier komen via de apotheek nog de kosten voor eventuele vaccins bij.

Vergeet u niet om eerdere gekregen vaccinaties te melden. Geef ook aan of u als kind bent gevaccineerd. Probeer ook zo nauwkeurig mogelijk te melden welke plaatsen u gaat bezoeken.